Снимки: Европейска комисияДосегашният ръководител на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер предаде днес на

...
Снимки: Европейска комисияДосегашният ръководител на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер предаде днес на
Коментари Харесай

Жан-Клод Юнкер предаде звънеца на ЕК на Урсула фон дер Лайен

Снимки: Европейска комисия

Досегашният началник на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер предаде през днешния ден на своя приемник Урсула фон дер Лайен звънеца на ръководителя на институцията, написа Novini.bg.

Когато станах ръководител, ми дадоха този звънец, с цел да преустановявам изявления, по-дълги от три минути. Всички изявления бяха над три минути, този звънец не прави работа, пошегува се той.

Юнкер добави, че всяко прощаване е една дребна гибел и призна, че през днешния ден е тъжен. По неговите думи председателският пост в Европейска комисия е най-важният въобще в Европейски Съюз.



Фон дер Лайен уточни, че се постанова да " догони " Юнкер освен с възприятието му за комизъм. Тя прикани Юнкер да не лишава Европа от препоръки. Никой не се е грижил за Европа толкоз, колкото теб, нееднократно реализира невъзможното, добави тя. Фон дер Лайен означи договарянията на Юнкер с президента на САЩ Доналд Тръмп и предотвратяването на нови мита върху изнасяните европейски артикули.Всички ти изискуем голяма признателност за това, сподели тя.



В началото на церемонията в централата на Европейска комисия на стената с портретите на досегашните ръководители бе сложена и фотография на Юнкер. Това е стената на великите европейци и ти си един от тях, обърна се към своя предшественик Урсула фон дер Лайен.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР